Чому?

  Чому так сумно на душі ,
Чому вже вірші не співають ,
Чому душа  у самоті ,
Чому думки не спочивають ?

  Як вас багато всіх  " чому ?"
Та відповідь шукаю знову ...
Йде боротьба , йду на війну ,
Добра та зла візьму основу .

  Немає мира без війни ,
Немає людяності в серці ,
Коли один   насамоті ,
 Шукаєш істину без перця .
   

  Немає зла , нема добра ,
Енергії фізичні волі ,
Свідомості прийшла пора ,
Незламності рішучість долі .
 


 
                Свідомість-осмысленность
                Незламності- несокрушимости
                Рішучість-уверенность


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.