Побажання

В новорічний нині вечір
І дорослим і малечі
Я бажаю щиро
Доброти і миру.

Доброти у спілкуванні,
Успіхів у намаганні
Зберегти здоров’я
Посеред зимов’я.

Берегти природу краю
Я усім завжди бажаю,
Ми ж природи діти,
Не дамось осиротіти.

Захищать свою державу,
Де нащадок ти поправу
Пращурів здобутків.
Не удач і смутків.

Хай здійсниться мрія жити
Всім заможно і створити
Дружній світ народів,
Воювати ж годі.
28.12.14.


Рецензии