Головне свобода

Головне в житті свобода
Особиста і країни,
Лиш тоді прийде нагода
Для розвою України.

Вільна праця на родину,
Вільно думати й творити
І любити Батьківщину,
Де всім буде добре жити.

Годі рабської покори,
Вільна нація ми нині,
Наше поле, наші гори
Й тут закони наші чинні.

Хто вмовляє жить як завше,
Бачте в рабстві для нас краще,
Чоловік той не хороший,
Хай тікає в стан ворожий
28.12.14.


Рецензии