ожиновi мотиви...

Її руки пахнуть ожиною...
її очі — смарагд нешліфований.
Всім здавалась вона надто сильною...,
в неї ж ночі сльозами раховані...

Її мрії — то трави некошені...-
у волошках густії тумани
і душа її тілом заношена,
її сни — то пекучіїї рани.

Все як завше... знов зорі вже сходять
і казок вимагають у неба,
світлом тьмяним нам скроні холодять
і ожину кладуь сонцю в треби.

Не згадають її неспокійную,
і смарагти згорять передчасно
її пісні... вірші елегійні...
пелюстками осипались рясно...

28.12.14


Рецензии