Azi e ziua mamei noastre

Azi e ziua mamei noastre,
Noi de mici o tinem minte,
Chiar de ziua ei era
Tot pe noi ne cuprindea.

Ne-adunam cu toti la masa
Pe maica s-o bucuram,
Dar tot ea ne purta grija
Toti la masa ca sa atam.

Ne servea pe toti miloasa
Sa fim noi toti multumiti,
Si tot ea tinea cuvintul
Sa cresteti mari si cuminti.

Nu dorea mai mult nimic
Decit linga ea sa fim,
Noi sa-i alinam durera
Toti sa-i fim de mingierea.

Era cina, nu cina
Era noapte, nu dormea,
Si pe toti cite pe unu
Cu plapuma ne invelea.

Stiea sarmana maicuta
Caci curind noi vom pleca,
Si mai aproape de-un an
Nu spera de ne-a vedea.

Veniti,voi copii la mama
Cit e in viata , cit va cheama,
Nu asteptati voi ziua ei
Veniti voi si nepotei.
Caci va trece a ei vreme
Si maica no sa va cheme.


Рецензии