Trei feciori, buchet de flori

Eram tinara nevasta
Copilasi frumosi cresteam,
Nu-mi pasa mii de gradina
Numai grija lor aveam.

Am ajuns la batrinete
Copilasii au crescut,
Repede-au mai zburat anii
Ca puii s-au risipit.

Unde-au crescut trei feciori
Eu am semanat doar flori,
Si pe soare si pe vint
Linga ele intr-una sint.

Le ud eu cu apa calda
Рoate vin ca sa ma vada,
Le ud si cu apa rece
De doar poate mi-a mai trece.

Fiecare din feciori
Aveau ei numele lor,
Dar de cind nu-s linga mine
Ii numesc.. buchet de flori.


Рецензии