Нiчне марево

Відчути теплий подих,
Впізнати голос твій.
Забути на хвилинку,
Що ти уже не мій.

Прокунутись від щастя,
Що бачу образ твій.
І рапотом зрозуміти,
Не поряд він, не мій.

Схотіти повернутись,
В минулі відчуття.
Щоб знову пригорнутись
До рідного плеча.

Минають дні і ночі,
Так шводко плине час.
І вже втомились очі,
Від спогадів про нас.

Стікають тихо сльози
І чути серця страх,
Що поряд не зі мною,
Що поряд лиш у снах.


Рецензии