Гнеу на мiласць

За што нясу,саколка,кару?   
Аб  адным  цяпер  я  мару-
Змяні ты гнеў на міласць Бога,
Хай  будзе  добраю  дарога,   
Ды каб не  чуць гамонкі колкай,
А пачуць бы водар смолкі.
Малю   ўсіх Святых  я шчыра -
Каханне дайце ўсім і  міра.
Каб  не  ведаць  таго  ліха,
Ды  у  свеце  было   ціха,
Змяні,змяні ты гнеў на міласць,
І  хай  жыве заўсёды сціпласць.

 


Рецензии