Astazi sunt in sarbatoare

Trecut-au ca odinioara
Un sir de ani in chinuri mari,
Si astazi sunt in sarbatoere,
Dar nu mi-i dulce, mi-i amar.

De azi, porneste-n viata mea
Numai o singura carare
Si poticnindu-ma,sper voi calca
Spre-o noua aniversare.

Dar nu regret, caci am trait
O viata plina si "bogata"
Si pe unde am calcat
Lasam o urma apasata.

Eu nu admir aceasta aniversare,
Ce,vrind nevrind, te duce spre apus.
Si cit de dirz te tii tu pe picioare-
Ea fara mila te apleaca-n jos.


Рецензии