Басня Рыбак рыбака...

Рыбак падумаў, што ўбачыў рыбака... і рыбка залатая замаячыла...у вачах, у мозгу... па-ўсякаму... ва ўсякіх ракурсах... а сітуацыя паставіла ўсіх ракам... рыбак прывідам аказаўся. Дурным навука... гэта бо не проста гук... а пук, ды са смуродам... Рыбак, ты не з народам, ты з ўродам надумаўся згуляць... у напёрсткі, у карты, у латэрэю... згубіла хлапчаня надзею ... такія вось апошнія падзеі... Наш беларускі месцячковы ўвесь бамонд навечна выкінуў з краіны вон...ну, вельмі неблагога музыканта... ён не таго лічыў сваім гарантам!


Рецензии