Час летить...

Цей час летить немов та птиця,
його нажаль недоженеш.
І вже нема про що жаліти,
якщо ти класно так живеш.
Хоч інколи про щось жалієш
і хочеш час назад вернути,
для того щоб усе змінити,
но доведеться все забути!
Пам'ятати треба лише хороше,
що серцю миле,дороге
і забути все погане,
тай забити на то все!


Рецензии