Сакура. Еротичне

Дотик: довгий, достиглий
Паралізована думка про рух.
У підземеллі скиглить
Мій бунтівний незалежний дух.
 
Ген від ключиці та – аах - униз,
туди, де, сміху заради,
наш час поділив кордони із
простором простирадел.

Боже, як нудить від кліше.
Не відвертайся.  Втім… На, кури…
Вечір мене розбудить ще
Гілкою сакури.


Рецензии