Someone s pain is a someone s gain Long live decep

Someone's pain is a someone's gain
Long live deception and lie!
Evil that triumphs and evil that reigns -
Always rewarding the sly!

Always rewarding insidious deeds -
Treachery's easy, indeed.
No need to follow 'ancient grids
Us, who're all the same breed.

You promised something, you gave him your word
You gained his whole and deep trust!
"Better for you" - cheers your valpine that lord,
Which has no shadow to cast.

"Use it or lose it" - the game's simple still.
Use - for your gain and rewards.
Let it for later to judge and distill -
What is the price afterwards.

That childish nonsense - to pay for your deeds -
Who ever proved it is true?
Get all you can, let the other heart bleed.
Trust me, I'll lead you that rue.

             ***
Чья-то беда - это чей-то успех.
Пользуйся - жизнь коротка.
Кто говорит - обмануть это грех?
Никто не видал ведь пока.

Эти все древние - правда и ложь -
Толку от них нам ведь нет.
Пользуйся лучше, потом разберёшь -
Сможешь ли дать свой ответ.

Ты не стыдись, смело слово давай.
Я тут тебе помогу.
Я - господин твой. Смелее дерзай!
Всё, что возьмёшь на веку.

Нет ведь теней, нет ведь глупых границ.
Так жить ведь легче, поверь.
Я проведу... Нет, сюда для убийц.
Предавшим - другая там дверь...


Рецензии
у меня есть похожий стих на другой странице.

Пусть Яне Та   01.01.2015 22:27     Заявить о нарушении
Дадите ссылку?

С Новым Годом Вас!

Владимир Свердлов   01.01.2015 22:29   Заявить о нарушении
эта страница закрыта, к сожалению.
Спасибо за поздравление. Вас тоже!

Пусть Яне Та   01.01.2015 22:34   Заявить о нарушении
С Новым годом! ✽ ✾ ❀

Пусть Яне Та   01.01.2015 22:50   Заявить о нарушении