Франкенштейн

Жив був на світі учений Франкінштейн
не було у нього жодних дітей
але володів він неплохими мозгами
і вмів він робити своїми руками
і вирішив він зробити людину
не Боже створіння,а свою скотину
але спочатку треба б її сшити
а потім уже, її оживити
робив він досліди багато років
придумував він, багатсько тих кроків
о слава Богу!, створіння те дише
і те що потворне воно, його не колише
почав Франкінштейн  створіння обучати
бо знало воно лише кричати
і тут до селян доходять ті слухи
що бач Франкінштейном керують злі духи
вирішують люди перевірить цей факт
і в цьому розказі настає другий акт
вони як побачили страшного монстра
замітили всі, якого він роста
чудовисько те якраз працювало
але для селян цього було мало
вони забажали смерті обом
але із одним чекав їх облом
чудовисько те втекло з хазяїна трупом
бо дуже він був, сильним духом
хазяїна труп поховало воно
про нього нечути вже надто давно


Рецензии