Ахроматичн1сть

Сірі вулиці, сірі будинки,
Сірі вітрини, сірих магазинів,
Сірі станції, сірі зупинки,
Сірі фрагменти, сірих масивів.

Сірі стіни, сірі пішоходи,
Сірі стелі, сірі підлоги,
Сірі двері, сірі сходи,
Де ступають наші ноги.

Сірі обличчя, сірих знайомих,
Сіра одежа, сіре взуття,
Сірих людей старих і нових,
Сіре усе, нема вороття.

Сіре місто, сірі очі,
Сіра дорога, сірий асфальт,
Сірі дні і сірі ночі,
Сірі реклами, сірих шпальт.

Сірі трамваї, автомобілі,
Сірий вокзал, депо сіре,
Сірі будні, ми – знахабнілі,
І тільки життя – чорно-біле...


Рецензии