Я не п1ду Пародия на И. Б

Я не піду до того дуба,
Де мене Грицю цілував
Та шепотів " Кохана, Люба!",
А сам за пазуху сягав.

Я не піду до того дуба,
Як що піду то не сама.
Нехай відчепиться паскуда
Цицьок моїх він не займа.

Я не п1ду до того дуба,
Бо як згадаю то тремчу.
Як він задрав із-заду шубу
Встромив велике - не шучу.

Я не піду до того дуба,
Бо знову впхне мені п1сюн.
Не попадав і зуб на зуба
Дзвеніли яйця, як цвіркун.

Я не піду до того дуба,
До нього швидко побіжу
Він думав буде мені згуба,
Але натрапив на діжу.

Я не піду до того дуба
Не дуб це зовсім, а верба.
Лупили в дупу як у бубен,
Та не брала мене журба.

Я не піду до того дуба
Хай його свині заїдять.
Нехай не зазіхає любий
Я чесна дівка а не б...дь

Я не піду до того дуба,
Конем до нього доскочу.
Вхопила парубка за чуба,
Залізла зверху... й досхочу.

Я не піду до того дуба
Хай йому грець та й годі, край
Ми заспіваєм!"Туба-дуба
Горілка є. Ну наливай!"

Я не піду до того дуба
І ти мій любий не спіши.
Приперлись інші шкаралуби,
Скінчились вольн1ї вірши.

Я не піду до того дуба
Його сокирою зрублю.

  (масло, Холст работа Ляпкало)


Рецензии
Любите баб на свежем сене!……"
- писал поэт Сергей Есенин..…….
"А лучше…… всё же……на опушке!"
- упоминал об этом Пушкин..…….
"Ведите всех на зерноток……!"
- настаивал на этом Блок..…….
"Неважно ГДЕ……а важно КАК……!"
-заметил мудрый Пастернак……!)))
(С ув Бережной)

Игорь Бережной   09.11.2015 17:24     Заявить о нарушении