Думаю про тебе

Думаю про тебе,й знов не бачу.
І молюсь за тебе,добрий знак.
Те,що твоя матінка не плаче,
Те,що ти щасливий,-нехай так.

Спогадом закрию чужі очі
І забуду жала,що були.
Плакатиму в тиші,знов що ночі,
Лише б ви щасливими жили.

Я вину спокутаю з роками,
Час зітре з долонь моє життя.
Зачерствіє серце і лиш снами,
Понесе прощення в майбуття.

Я не вірю вже,що ти пробачиш,
А тому,лишень,лишень живу.
Як не стане,спам'ятай не втратиш,
Як суху,зіжмакану траву.
   (Понкратова.О.В.)


Рецензии