Щаслива до ранку

Упала калина на щічки червоним рум'янцем.
І губи малиновим соком спадуть мов тепло.
І погляд сумний,та усмішка,-щаслива до ранку,
У спогаді дум моїх,серцем гарячим спекло.

Я кожний день знову на тебе чекаю
І в погляд закритий до тебе сную.
Та декілька тижнів,тебе,я ніяк споглядаю.
І в розпачі й болі, за тебе,сама знов стою.

Мені не потрібно багато від тебе,
Лиш спокій,що в тебе все буде гаразд.
Тоді я полину до сонця,до неба,
Спалю собі крила й впаду в той же час.

Мені б лиш почути,твій голос:-Все добре.
І знати щасливий,а значить живий.
Пройди через обрій і буду я знати,не хворий.
Коли промайнеш,пий свободу і спокій знов пий.
    (Понкратова.О.В.)


Рецензии