Дозр1вали гор1хи. вар1ац1я

Дозрівали горіхи.
(варіація)


Дозрівають горіхи
Над темною хатньою стріхою,
Віти грубі, зелені
У подвір`я  надихали тінь.
Роздивляється небо
Крізь листя широке горіхове
В чорні вікна самотніх
                небілених стін.
Радість, втома й жура
Вже давно до дверей не
                торкаються,
Вітер так не гостинно
Розкидав газети з полиць.
А будинку старому
Все діти грайливі ввижаються…
Дозрівають горіхи
І падають,  падають  ниць.


Рецензии