Забуваю

Твоє ім"я по складах забуваю...
Час стирає фрагменти життя.
Я скалічену душу ховаю,
щоб ти більше її не чіпав.

Я назад оглянутись боюся.
Я повільно вперед навмання.
В почуттях не тобі зізнаюся,
та й які там тепер почуття...

Де кохання було,там - тривога,
тепер я знаю ціну словам.
Та все ж молитиму за тебе Бога.
Ти сам погрався своїм життям.


Рецензии