***

Вже треті півні свою пісню відспівали,
й світанок ніч до обрію провів...
А ти все дивишся на м"яті покривала,
й вдихаєш аромат його духів.

Проводиш поглядом його в ранкову тишу,
і дослухаєшся до слів в своїй душі.
Завариш каву.І,замріяно напишеш
лиш кілька слів.Але найкращих у житті...
Липень 2011.


Рецензии