Ти

Ти обіцяв мені дістати зірку з неба.
Ти підбирав такі прості слова.
Ія усім єством повірила у тебе,
І потонула у твоїх очах.

Я почуття свої від інших не ховала.
Тобою дихала у сні та наяву.
І щирим серцем я тебе кохала,
Й подарувала я тобі любов свою.

Ми так хотіли,щоб усе було красиво.
Ми всипали трояндами наш шлях.
Я так надіялася на маленьке диво,
І кожен день тонула у твоїх очах.

Та враз заслали небо чорні хмари,
І наш маленький світ накрила темнота
В якій ти зник. Проснувшись  від омани,
Я у руїн залишилась одна…
2008р.


Рецензии