ст льки...


І стільки ніжності,любові та тепла,
Що розтікається по венах теплим струмом.
Ти б випив всю любов мою до дна,
Тоді б ти знав…Тоді б гріха не думав.

І стільки мрій,поривів,сподівань,
Коли душа жива воліє знову в небо.
Вже моя чаша переповнена бажань,
Та всі вони прив*язані до тебе.

І стільки сліз,і болю,і жалю,
Що ще не можу все тобі віддати…
Коротка мить,в якій я ще люблю,
Із твого серця познімає ґрати.

І стільки віри,і покірності,й добра,-
В моєму серці все заповнене тобою!
Ти б випив всю мою любов. До дна…
І на руках відніс у свою долю.
02.03.2012.


Рецензии