Тепер я вдома

Вечір...Незвично пусто на душі.
Нема питань,бо відповідь відома.
Вслухаюсь я в улюблені пісні,
й здається,відступає втома.
Ще не погасли за вікном вогні,-
ця мить протерта і до сліз знайома.
Я розчиняюсь мовчки в тишині,
Нема страхів.Тепер я вдома...
01.03.2012.


Рецензии