В н тебе в дпустив

Він тебе відпустив.Що ж,лети!
Нехай небо відкриє обійми.
Ти так прагнула висоти.
Він тримати тебе не посмів би.

Він тебе відпустив.І пробачив.
Дивився пильно тобі услід.
Лиш про себе тоді відзначив:
«Ой,не довгий той твій політ.»

Він тебе відпустив.Як минуле.
Та життя справедливе,повір.
Його кохання крилом огорнуло,
До нього Ангел направив свій взір.

Що ж тепер,вже літати не сила?
Що ж торгуєш фальшиво слізьми?
Ти отримала те,що просила –
Він тебе відпустив.Назавжди.
29.02.2012.


Рецензии