н коли вже б льше на Ти

Ось так мовчки,в пів подиху,жити…
І не сміти підвести очей.
І не мріяти вже.Не любити.
І боятись самотніх ночей.

І,знайшовши слова,промовчати.
Сумний погляд від вас відвести.
І не вірити вже.Не чекати,
І ніколи вже більше на «Ти».

Ось так збоку,в пів кроку,стояти.
Ось так тінню за вами іти.
Ось так не жити,лише існувати,
Бо ніколи вже більше на «Ти»….


Рецензии