Актриса


Серце відкрила – дивіться!!!!
Ви видовищ так довго чекали.
Душу віддала – топчіться,
Ви такою мене не знали.

          Ціле життя на долоні,
          Маски міняю «На біс»!!!
          Ваш гул відіб'ється у скронях,-
          Я найкраща з усіх актрис!!!

 Ось і все,закінчилась вистава,
 Я на паперті мовчки стою.
 Що,недаремно цього чекали?
 Ви дивіться.А я, я піду….


Рецензии