***

Всього тридцять дві букви
а скільки слів в запасі
всього сім нот в октаві
мелодій тисячі

слова руйнують мури.
важливі в спілкуванні
від музики мурахи
мов вранці від роси

і я і ти-ми все
і часточка чогось
ми як краплини в морі
нас течія несе

без моря ми пусте
без моря ми ніхто
але без краплин
і моря б не було


Рецензии