Зупинись

Зупинись..Давай обійдемось без слів.
Ти лиш перехопи благальний погляд.
Це місто тоне в тисячах вогнів,
І сонним птахом падає під ноги.

Зупинись…Хоча тебе я не тримаю.
Лиш на прощання ледь помітно посміхнусь.
Ця ніч сліпа тебе в обіймах заховає,
Я їй довірити тебе боюсь…

Не йди,адже не пізно все змінити,-
Роки розлуки й невиправні помилки.
Ми наше щастя зможем повторити,
Лиш зупинись.І залишися назавжди!


Рецензии