Серпень

Розсіяв серпень теплі дні,
Сумує літо в дні останні,
Але ще сходить в сподіванні,
Ще літнє сонце у вікні..
Вже видно в листі де-не-де
Пожовклий лист – сивину літа,
Він був зеленим, дихав вітром,
 Але впаде, як все живе…
Вже  холодніші стали зорі,
Тремтять вони у далині,
Примарним потойбічним світлом.
Та відбиваються в воді….


Рецензии