Ранок

Відгриміли громи,
Впали з неба краплі,
Ніч в перед - без вечора
                прийшла.
Сіра. А ні іскри -
В ній не буде зорей,
Дихає волого темнота…

Ранок також вогкий,
Відганяє хмари.
Вітер ривкий, мокрий
З листя дощ струха
В трави, мов росою,
Й знову застига…

Сонце встало тихо.
Обрій в хмарах сірих
Ранок обагрило,
Й світ обняла дивно,
В кольорах всіх милих
Дивна, тепла сила…


Рецензии