В рш на замовлення. приклад

 Сьогодні ювілей чудовий,
 В сестрички милої- Іринки,
 Щастя бажаю і до слова-
 В житті щоб жодної хмаринки!!!

 Ти в нас блондиночка тендітна,
 Завжди весела та привітна,
 В сфері фінансів ти працюєш,
 Батьків своїх дуже цінуєш.

 Завжди підтримаєш всіх радо,
 Для кожного  дасиш пораду,
 і готувати полюляєш ,
 І ціну завжди собі знаєш.

 Бажаємо щоб мрії всі збувались,
 Приємності щоб у житті траплялись,
 Здоров"я, щастя  поруч йшли з тобою,
 І ти скоріш зустріла свою долю!!!


Рецензии