Коли?..

…Тихо, безвітряне небо мовчить,
снів недосяжних торкається мрія.
Серце самотністю тужить, болить,
тільки безлюддю ніхто не радіє…

Час зупинився?.. Чи лине?.. Куди?..
П’є зливу світ, а чогось не п’яніє.
Вкрий Боже спокоєм душі, лани,
благослови всіх Любити безмірно…

Душить за горло сліпо байдужість,
в очі налиті сльозами печалі,
падають блискавки – мрії забуті,
власного сховку кожен шукає…


Рецензии
Мені дуже Сподобалося! Добрих свят і творчих знахідок!

Александр Русский 2   29.12.2014 11:35     Заявить о нарушении
Щиро вдячний Вам Олександре! І Вас зі святом, натхнення! Віктор...

Виктор Сурженко   29.12.2014 11:46   Заявить о нарушении