Вечером

Падали,плакали
Ливни над городом
Хрустальным звоном
Стекла битого.
Плотно сковало
Поток холодом
Седой реки,
Льдом покрытой.
Незачем стало
Кутать горло,
Холодного тела
Плечи сжатые.
Вечером,малость
Было больно...
Переболело!-
Заткнусь ватою!
  (27.12.2014)


Рецензии