Viata e farsa

Nu plinge, draga, nu te intrista,
viata e dura, cum nu ai da ...
Totul e farsa, dezamagire
si se intimpla nu doar cu tine.

Dar vor veni si zile senine,
care vor fi doar pentru tine;
zile frumoase, de soare pline,
sa-ti daruiasca zimbet, lumina.

Si-o sa te faca din nou fericita,
sa poti iubi, sa fii iubita,
pentru ca-n viata doar cu iubirea
poti depasi dezamagirea.

(Viata e farsa Constantin Sandic)


Рецензии