Ajunge

Noaptea iar vine,vine la mine.
Inima zace-n tacere.
Visele toate, toate sunt moarte.
Gindul imi este departe.

Afara ninge,inima-mi plinge,
Inima plinge cu singe.
Sufletu-n pace moare, dar tace.
N-are pe lume ce face!

Vremea se scurge, timp nu-mi ajunge.
Vreau sa te-ntorci linga mine,
Macar pe-o noapte sa fim aproape...
Inima bate si bate.

Inima bate, focul ma arde,
Sufletul plinge-n tacere.
Sufletul plinge cu lacrimi de singe,
Doamne, te rog, imi ajunge!

(Ajunge Constantin Sandic)


Рецензии