Бабайга кайтсам

Салам тубэлэр юк хэзер.
Карасан барсы калай.
Самаварны куеп котсэн.
Кайтырбыз тиздэн бабай.

Каршы алып кочакларсын.
Эй майди диярсен син.
Куз яшьлэренне тугэрсен .
Шатлыгыннан шунда син.

Эз генэ мин монаермын.
Биктэ  сагынганына.
Уш  китеплэр елмаермын.
Синен тел  байлыгына.

Сагынасындыр бабай син.
Без озак кайтмаганда.
Бар инде  шушы   яклары.
Хэзерге  заманада.

Исэн сау эшлэп йорибез.
Ял коннэрен  без котеп.
Сез дэ исэн булганына.
Аллага шокер диеп.

Басугадан атлап  кергэч.
Остэллэр эзер булыр.
Нэнэебез безне котеп.
Иртэдэн камыр куяр.

Утырырбыз горлэшеп без.
Кайнар чэй эчеп тирлэп.
Жайлап кына сойлэшербез.
Серлэребезне берлэп.

Бик рэхэт шул вакытларда.
Яныбызда сез булгач.
Бабай син, безнен имэн бит.
Э  нэнэй, ул - алмагач.


Рецензии