Моей Украине

Мою родючю землю заливають кровью .
Лють йде на лють, а бакси на бабло .
І ті хто зараз обирае долю
не схаминуться,бить,стрілять - легко...
Розірвана країна на майдані,
згвалтована і продана на смерть!!!
Усі хто підіймае зброю
плюють на Україну,рідну землю,
святу матусю,на народ плюють!!!
Тітушки й правий сектор,
беркут і нацисти - мені ви
всі однакові в крові !!!
Хтось стане винуватий,
а хтось вийде чистий,
але Господь все бачить, злодії!
Зухвалий крик прикормлених 'героїв',
відсутні очі у зомбованих дітей,
і ненажерні апетити у чінушей-кровососів,
і чорні душі підкупляемих суддей.
Молюсь за тебе , знов молюсь і плачу.
А Київ застилае чорний дим.
Скізь сльози заспіваю чарівну
Червону Руту...
Моя вітчизна ще не вмерла!!!
Не дочекаетесь ніколи!!!
Буде жити !!!
На заздрість ворогам,
на щастя любим дітям всім своїм.

Не ругайте мою страну, не судите и не делите!
Ну а если обиды есть, за Нее молю,не за себя - простите...


Рецензии