життя

Вже осінь на дворі ,пожовкла трава
і різними барвами вкрилося листя.
Дерева мов в казці, а казка жива
красива, яскрава,така колориста!
............
Тут вітер десь взявся, злетіла листва.
Оголене гілля покрилося снігом.
Зима,вже...зима..така довга зима
немов у житті все так швидко і плинно.
Лиш іноді сонце засяє з-за хмар
внесе в життя світло і радості хвилю
Надію на весну несе вже не нам
а нашим потомкам живим, галасливим.


Рецензии