***

Під ранок, всенький п'яний і в помаді,
Додому я нарешті приблудив,
"А я прийшов, ви бачу щось не раді?
Чи може я вас трохи розбудив?"

В кишенях білизна якоїсь леді
Й для чого я її туди запхав?
Співають півні, це вже, певне, треті,
Бо я вже двічі ніби рахував.

Ну добре, я піду тихенько спати,
Чи може, таки краще, заведіть,
Сьогодні мені ще й рано вставати,
Тож я вас прошу, краще не будіть


Рецензии