Вернись до дому блудний сину

Вернись до дому блудний сину.
Залиш на вiк чужi краї:
Навiщо гнути в рабствi спину,
Забувши щедрощi Мої?

Чому ти сину забарився?
Тебе Я кличу день i нiч.
Ти вiд ярма давно втомився,
З нудьгою часто вiч-на-вiч.

Iди до Мене, ще не пiзно.
Я кличу лагiдно тебе,
Щоб обiйняти нiжно,нiжно...
Поглянь же в небо голубе.

Ти розгубився в цьому свiтi,
Забув про ласку i тепло.
Як хочу Я тебе зiгрiти,
Як пташка взяти пiд крило!

Мiй блудний сину, йди до дому.
Твоїй душi Я спокiй дам.
Залиш усе у свiтi злому,
Бо не знайдеш ти щастя  там.

У лихолiття зле i грiзне,
Коли весь свiт в тяжкiй журбi,
Я Своє серце нiжне-нiжне
Дарую з радiстю тобi.

 


Рецензии