Циганка

Деян.22:21. Еф.3:8.
         ***
Моя надiя, як пташинi крила.
Я Царство Боже вiрою вiдкрив.
Живе в менi безмiрна Божа сила,
Щоб я про вiчнiсть людям говорив.

I ось сьогоднi, знову на свiтанку,
Коли навкруг звучав пташиний спiв, –
Зустрiв жебрачку, дiвчину-циганку.
Їй про любов Іiсуса розповiв.

“Хiба таку Христос любити може?
Ви щось менi говорите не те.
Моє життя нiкчемне i безбожне”,
Та слухала про Господа проте.

“Спаситель всiх так нiжно любить”.
Вона пiшла i думала одне:
“Циганцi дверi зачиняють люди,
Та може Бог помилує мене?”


Рецензии