it s better...

It's better to say, then hide deep inside!
It's better to give, then ask - give me quick!..
It's better to gift,then ask for some more!
It's better to love, then try some love stole!
It's better be the Sun, then be greedy swine!.
It's better say sorry, then later to worry...


Рецензии