Я умер прошлой осенью Посмертный эпикриз

Я помер минулої осені...
Так мовчки і тихо,
Як помирають старці уві сні.
Я помер минулої осені...
Так раптово, невинно,
Як гинуть від кулі,
На холодній війні.
Я помер минулої осені...
З бажанням... Ще жити!
Ще порадіти весні!
Я помер минулої осені...

Мої почуття - усі зношені,
Мої надії - уже не живі...

© Віталій Думнич


Рецензии