З днем народження

З днем народження вітаю,
щастя й радості бажаю.
Хай у всій твоїй родині
буде злагода, як нині.

А якщо є негаразди,
то забуть ти їх, як завжди.
І не псуй собі ти нерви.
Бо то є всіх перевірка.

Будь мужніше оптиміста
і не треба щастя інших.
Треба мати все своЄ,
так потрібно для тебе.

Як же добре буде жити,
якщо жити й не тужити.
Не гнівитися на Бога
й не дивитись на другого.

Ось чому я завітала.
Привітати тебе зі святом.
Ще раз гучно я кажу,
що я так тебе люблю.


Рецензии