Ангел охоронець

День ангела це просто диво.
Адже при хрещенні тебе,
дається імя православне,
його ти носиш назавжди.

Це є таке відповідальне.
На все життя ти не один.
Коли тобі є одиноко
ти помолися ангелу Святому.
Одразу стане на душі,
що рядом є інший ти.

При радостях, невзгодах
перехрестись і помолись
своєму Ангелу ти охоронцю
і він поможе швидше всіх.

Це так прекрасно знати правду,
що ось на правому плечі
сидить прекрасний воїн щастя,
який поборює всіх враз.


Рецензии