Святий Миколай

Сьогодні день Святого Миколая.
Сьогодні свято є добра й щедрот.
Молитви він почує зразу,
тому молімося разом.

Попросим миру всім народом.
Попросим ласки і добра.
Хай люди будуть всі щасливі,
тоді не буде заздрості і зла.

Святий ти наш,великий Миколає!
Ми плачно просимо тебе.
Молитвами твоїми перед Богом
допоможи усій землі.

Ми будемо хвалити Бога,
за те,що є Святий наш Миколай,
який ніколи не проходить мимо.
А всім допомагає дітлахам.

Ми віримо і знаєм,все буде добре.
З молитвою до тебе у серцях.
Ми так чекаєм свято це прекрасне,
щоб помолитись разом у Церквах.


Рецензии