Поет

Які думки в поета?
Поет, як і весь народ
живе своїм життям.
Але бувають дні,
коли пливе рікою
у голову поету
й не може зупинитись,
поки не ляже все
на аркуш цей паперу.
Але не знає він коли
і де побачать ці рядки.
а може й взагалі
ніхто їх не почує.
Тому і пише він для себе,
своєї він душі.
не потрібна поету слава,
а просто пише  він,
що в нього в голові.


Рецензии