Чоловик

Яка прекрасна назва "чоловік".
Чоло і вік є разом в слові.
Чоло дає надію,
а вік- це мудрість волі.

Чоловік є Богом даний,
а жінка є йому в підтримку.
На світі важко жити,
коли не має рядом чоловіка.

Без них прожити ми не зможем.
Так заповідано нам Богом.
Чоловіки нас учать силі
і навчають нас любові.

Вони найрозумніші є
творіння Бога,
а ми жінки найкрасивіші
і гарніші.


Рецензии