Семя

Відлинув син від матері,
прилинув до дівчини.
Дівчина стала жінкою
і одружилися вони.

Ось діточки зявились в них
одне і два, і три, і пять...
Неважно скільки буде їх,
а важно, щоб було все так.


Рецензии